Ruudinkestävät viestintävinkit LinkedIn:ssä

Haluamme auttaa tasavertaisesti lakisääteisesti määriteltyjen toimialojen organisaatioita sekä niillä työskenteleviä toimihenkilöitä. Juuri siksi lanseerasimme uutiskirjeen LinkedInissa – ihan teitä varten.

Mistä uutiskirjeessä puhutaan?

Kun kerromme yleisöillemme sen, mitä he haluavat tietää ja opetamme, mitä heidän tarvitsee osata, tulemme mainostaneeksi palveluitamme ja ratkaisujamme kuin vahingossa.

  • Reguloitujen toimialojen termit ja toimintatavat ovat usein tavan tallaajalle vieraita: opi luomaan oivalluttavia ja käytännönläheisiä sisältöjä ilman ammattijargoniaa – ja sirottelemaan mukaan hieman tunnetta ja viihdettä!

  • Lisäarvoa tuottavaa sisältömarkkinointia mainonnan sijaan: mitäpä jos kertoisit ja opettaisit yleisölle jotain, jonka he muistavat vielä vuoden päästäkin? Jotain, minkä oppimalla he voivat osallistua nasevalla kommentilla kahvitaukokeskusteluun?

Tästä on Viestintä Ruutin osaaminen tehty: toimialoilla, joista viestiminen kiinnostavasti ja persoonallisesti on vaikeaa, kuivat sisällöt muuttuvatkin räjähtäviksi!

Kuukausittaisia vinkkejä markkinointi- ja asiantuntijaviestinnän tueksi!

Seuraa Viestintä Ruutia LinkedInissa ja tilaa uutiskirje vinkkeineen. Saat takuuvarmat tärpit oman viestintäsi parantamiseksi ja kynnyksesi haastavalla asiantuntijatoimialalla viestimiseen madaltuu!

Logo

Viestintä Ruuti Oy

y-tunnus 3258009-7
riina.kruut[at]viestintaruuti.fi
+358 40 7773392

Seuraa somessa