Keuda – pienyrittäjän digimarkkinointi -koulutuspäivät

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda järjestää kaksi kertaa vuodessa (keväällä ja syksyllä) koulutusohjelman pienyrittäjille sosiaaliseen mediaan ja digitaaliseen läsnäoloon liittyen. Koulutusohjelman tavoitteena on tehdä käytännönläheisiä, omaan yritystoimintaan soveltuvia toimenpiteitä markkinoinnin edistämiseksi. Koulutus järjestetään osittain etänä ja osittain paikan päällä. Koulutuspäiviä on opintokokonaisuuden aikana kuusi sekä yhteisten intensiivipäivien lisäksi tehdään itsenäisiä tehtäviä mentorin tuella. Opiskelijat saavat valita itselleen mentorin omasta verkostostaan tai Keudan suosittelemana. 

Viestintä Ruuti on toiminut koulutusten yhteydessä niin mentorina yrittäjille kuin järjestänyt koulutuspäiviäkin seuraavasti:

  • Kevät 2023 toteutus: mentorointi sekä koulutuspäivän sisällöntuotannon työpaja -osuuden kouluttaminen (Riina Kruut)

  • Syksy 2023 toteutus: mentorotinti sekä koulutuspäivän sisällöntuotannon työpajan sekä videotyöpajan kouluttaminen (Riina Kruut)

  • Kevät 2024 toteutus: mentorointi sekä koulutuspäivän sisällöntuotannon työpajan sekä videotyöpajan kouluttaminen (Mentorina Tia Lindqvist ja kouluttajana Riina Kruut)

Haluatko lukea lisää koulutuksesta?

Sisällöntuotannossa kehittyminen on mahdollista – harjoittelulla ja rohkeudella pääsee pitkälle!

Viestintä Ruuti Oy suunnitteli ja toteutti hybriditoteutuksella päivät tuoden pienyrittäjien digimarkkinointikoulutukseen viestinnän, kirjoittamisen ja sisältöjen suunnittelun taidon helpommin lähestyttäväksi harjoitusten ja käytännön tekemisen kautta. Lisäksi videotyöpajassa harjoiteltiin lyhytvideon tekemistä yhdessä ja keskusteltiin siitä, miksi lyhytvideot ovat tänä päivänä tärkeä osa markkinointiviestintää.

Ensimmäistä koulutuspäivää järjestettäessä vastuuopettajana toiminut Leena Erola antoi yhteisessä suunnittelutapaamisessa toiveita, mitä koulutuksessa tulisi huomioida ja sen perusteella Viestintä Ruuti tuotti opiskelijoille Keuda-brändiin sopivan viestintätaitoihin liittyvän koulutusmateriaalin sekä työkirjan. Kahdessa jälkimmäisessä koulutuksessa vastuuopettajana on toiminut eri henkilö, ja mukaan on lisäksi tullut videotyöpajan vetäminen.

Palautteet ensimmäisestä koulutuspäivästä (kevät 2023): Tekstityöpaja oli hyödyllinen ja esimerkit konkreettisia

Koulutuskokonaisuuden vastuuopettaja jakoi kanssani palautteet koulutuspäivästä:

Koulutuksen ryhmäkoko keväällä 2023 oli noin 20 opiskelijaa. Tekstityöpajaan osallistui paikan päällä hieman alle kymmenen ja Teamsin välityksellä yli viisi. Palautetta antoi viisi osallistujaa sekä vastuuopettaja Leena Erola.

Vastuuopettajan kommentti yhteistyöstä ja päivän onnistumisesta: 

"Riinan kanssa oli helppo työskennellä alusta loppuun asti. Hän piti kiinni sovituista reunaehdoista ja toteutti koulutuksen tavoitteiden mukaisesti. Opiskelijat pitivät Riinan innostuneesta tavasta opettaa."

Logo

Viestintä Ruuti Oy

y-tunnus 3258009-7
riina.kruut[at]viestintaruuti.fi
+358 40 7773392

Seuraa somessa