Markkinoinnin, asiantuntijaviestinnän ja sosiaalisen median koulutusyhteistyö


Eduhouse Oy on hiljattain Skandinavian suurimpien koulutusorganisaatioiden joukkoon kasvanut yritys, joka tarjoaa monipuolisesti useiden eri aihealueiden koulutuksia, joita on vuodesta 2020 toteutettu pääasiassa etänä, Digital Classroom -tyyppisinä koulutuksina.

Yhteistyömme lähti liikkeelle keväällä 2022, kun ehdotin heidän kattavaan koulutuskokonaisuuteensa yhtä lisäkoulutusta asiantuntijaviestintään liittyen sekä kerroin osaamisestani markkinoinnin ja viestinnän työtehtävissä, mutta myös kokemuksestani kouluttajana. Aloitimme keskustelut ja syyskuussa 2022 pääsin vetämään ensimmäisen sosiaalisen median aihealueita käsittelevän koulutuksen osallistujille Teamsin kautta.

Yhteistyömme on ollut onnistunutta! Olen saanut muovata valmiista koulutusmateriaaleista itseni näköiset ja tuoda niihin mukaan omaa asiantuntemustani. Lisäksi olen päässyt rakentamaan ja suunnittelemaan alusta saakka kaksi koulutuskokonaisuutta: Asiantuntijabrändi – vakuuttavaa ja vaikuttavaa viestintää sekä Instagram – monipuoliset sisältömahdollisuudet.

Koulutuksissa läsnä olevat osallistujat ovat usein erikokoisten yritysten henkilöstöä, joilla on käytössään koko Eduhousen koulutustarjonta yrityssopimuksen tai -lisenssin kautta. Myös esimerkiksi Akavan erityisalojen jäsenetuihin kuuluu maksuton osallistuminen Eduhousen sosiaalisen median koulutuksiin.

Jokaisen koulutuksen päätteeksi jaetaan osallistujille palautelinkki, minkä kautta osallistujat voivat antaa palautteen välittömästi sekä esimerkiksi toivoa kurssitarjontaan uusia sisältöä. Palautteissa annetaan myös keskiarvo asiantuntemuksen tasosta asteikolla 1–5. Oma keskiarvoni on noin 4,5 tienoilla. 

Tässä muutama palaute, mitä olen saanut koulutuksista: 

”Tosi hyvä ja selkeä kokonaisuus, innostava kouluttaja!”

”Todella hyvä ja asiantunteva kokonaisuus, isot kiitokset! Sain enemmän kuin osasin odottaa.”

”Pidin kouluttajan ulosannista: selkeää, sujuvaa ja välitöntä. Kiva, että saatiin esimerkkejä hyvistä mainoksista, esimerkit aina hyviä ja havainnollistavia. Vielä olisi voinut olla enemmän aikaa kysymyksiä ajatellen. Hyvä, että oli taukoja, niin jaksoi seurata :)”

”Selkeä, ytimekäs koulutus. Riina on huippu kouluttaja ja puhuja. Suosittelen!”

Yhteistyömme koulutusten osalta jatkuu ja syventyy

Sen lisäksi, että olen alkusyksystä 2022 saakka vetänyt puolen päivän koulutuksia 1–3 kertaa kuukaudessa, olen myös vastaanottanut tilauskoulutuksia, joihin Eduhouse on välittänyt minut kouluttajaksi, mikäli kokemukseni ja osaamistasoni vastaa koulutuksen sisältöä ja tilausasiakkaan toiveita.

Jatkamme yhteistyötä Digital Classroom -koulutusten sekä tilauskoulutusten osalta ja syksyllä 2023 syvennämme yhteistyöt myös pitkäkestoisempien valmennusohjelmien suunnittelun ja toteutuksen parissa.

Olen ollut erittäin tyytyväinen yhteistyöhön Eduhousen kanssa ja oppinut valtavasti uutta kouluttajana. Olen saanut yhteistyön myötä ison porukan huippuosaajia omaan verkostooni, ja saan aina tukea ja apua tarvittaessa tilanteeseen sopivilta yhteyshenkilöiltä, kuten koulutuskoordinaattorilta.

Yhteyshenkilöiden vapaat kommentit yhteistyömme sujuvuudesta:

”Riinasta on lyhyessä ajassa kehittynyt yksi meidän luottokouluttajistamme. Ryhmien koosta riippumatta palautteet ovat aina huippuluokkaa ja monet asiakkaat valitsevat koulutuksia jo vain sen perusteella, että Riina vetää ne. Hänen substanssiosaamisensa sekä laajenee että syvenee koko ajan ja myös meille hänestä tulee koko ajan tärkeämpi koulutuskumppani.” -Pertti Berg, Digiskills Content Unit Manager, Global

”Yhteistyö Riinan kanssa on sujunut mallikkaasti, ja on ollut mahtava seurata Riinan kasvua kouluttajana 😊.” -Kristiina Lappalainen, Service Specialist

Tutustu Eduhouseen sekä sosiaalisen median koulutuksiin paremmin täällä! 

Ja seuraa Eduhouse Oy:ta myös LinkedInissä

Logo

Viestintä Ruuti Oy

y-tunnus 3258009-7
riina.kruut[at]viestintaruuti.fi
+358 40 7773392

Seuraa somessa