Tämä verkkosivusto toimii evästeiden avulla. Käytämme evästeitä, että voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Seuraamme myös sivustomme käyttäjätilastoja (Google Analytics.)

Asiantuntijan kirjoitusopas

Kirjoita kuin asiantuntija! Oman alansa ammattilaiset ratkovat päivästä toiseen haasteita, auttavat asiakkaitaan ja kasvattavat osaamisensa tasoa omalla toimialallaan. Vaikka asiantuntemus omalta alalta olisi huippuluokkaa, voi sitä olla toisinaan vaikea sanoittaa muille.

Laadukasta ja luotettavaa asiantuntijaviestintää ei voi olla koskaan liikaa, ja siksi osaamisen julkinen sanoittaminen esimerkiksi artikkeleihin, uutiskirjeisiin tai pidempiin somepostauksiin voi tuntua turhauttavalta ja tekstin rakenteen suunnittelu hankalalta.

Asiantuntijan kirjoitusopas on palvellut jo useita yrittäjiä ja asiantuntijoita, jotka ovat onnistuneet sen ansiosta sanoittamaan kohdeyleisölleen pidemmässä tekstissä osaamistaan tai avaamaan lisää tietoa tuotteistaan ja palveluistaan.

Ole sinäkin yksi viestintätaitoisista oman alansa asiantuntijoista, ja nappaa maksuton Asiantuntijan kirjoitusopas tueksesi. Viestintä Ruuti ei kerää tietoja oppaan lataajilta, mutta voit itse vinkata somessa, jos olet saanut oppaasta hyötyjä omaan tekemiseen - sitä arvostamme!

Voit hyödyntää oppaan ohjeita monenlaisessa tilanteessa ja toimialastasi riippumatta. Ensisijaisesti sen ohjeet auttavat nimenomaan artikkelin tai blogijulkaisun kirjoittamisessa.

Onnea kirjoitusmatkaan!

Lataa kirjoitusopas