Tämä verkkosivusto toimii evästeiden avulla. Käytämme evästeitä, että voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Seuraamme myös sivustomme käyttäjätilastoja (Google Analytics.)

Tekstisisällöt:

Kaipaatko lisää liikennettä verkkosivuillesi? Blogin perustaminen on aina hyvä ajatus. Tekstisisältöjen avulla herätät oman kohderyhmäsi kiinnostuksen ja parannat näkyvyyttäsi hakukoneissa. Ruudinkeksijä kirjoittaa kiinnostavia tarinoita yrityksestäsi, arvoistasi ja liiketoiminnastasi – hakukoneoptimointi, saavutettavuus ja kohdeyleisösi kiinnostuksen kohteet huomioiden.

Case-esimerkki tarpeesta:

Yhdistys ry on avannut uudet verkkosivut, ja he haluavat alkaa tekemään jäsenilleen kuukausittain julkaistavaa blogia sekä uutiskirjettä. Yhdistys ry:llä menee valtavasti aikaa yhdistystoiminnan ylläpitämiseen ja kehittämiseen, eikä pitkien tekstisisältöjen tuottamisesta ole kokemusta, vaikka aiheita olisi paljonkin. Yhdistyksen tarve sisällöille on jatkuva sekä saattaa välillä sisältää esimerkiksi yhdistyksen jäsenten tai toiminnalle merkittävien henkilöiden haastatteluartikkeleita.

Kuinka voimme tehdä laadukasta sisältöä yhdessä

Ruudinkeksijä ja yhdistys ry:n järjestävät yhdessä aloitustapaamisen, jonka aikana Ruudinkeksijä tutustuu huolellisesti yhdistyksen toimintaperiaatteisiin, arvomaailmaan ja tarinaan. Tavoitteena on auttaa yhdistystä brändin rakentamisessa sisällöntuotannon avulla ja kirjoittaa yhdistykselle merkittävistä teemoista erilaisia tekstisisältöjä määriteltyihin tarpeisiin. Ruudinkeksijä tutustuu yhdistyksen aiheisiin huolellisesti, ja kirjoittaa sovitun mittaisia blogitekstejä sovitussa ajassa yhdistykselle. Ruudinkeksijä voi toimittaa tekstit sellaisinaan tai käydä jopa julkaisemassa ne yhdistyksen verkkosivulle itsenäisesti, mikäli siitä sovitaan erikseen. Jokaiseen tekstiin kuuluu yhdistyksen yhteyshenkilöltä kommenttikierros, jossa varmistetaan, että teksti on äänensävyn mukaista ja palveluun ollaan tyytyväisiä. Palvelun jatkuessa kuukausittain, Ruudinkeksijällä ja yhdistyksellä on kuukausipalaverit, jossa keskustellaan tulevan kuukauden sisältötarpeista niin verkkosivuille kuin jäsenille lähtevään uutiskirjeeseenkin.

Kysythän aina juuri sinun tarpeisiisi räätälöidystä palvelusta! Voit olla yhteydessä suoraan sähköpostitse osoitteeseen riina.kruut[@]viestintaruuti.fi, ja kertoa tarpeestanne tarkemmin.

Ruudinkeksijältä myös viestinnän työpajoja yrityksille

Haluatko, että yrityksesi henkilöstö oppii tekemään kohderyhmää puhuttelevaa, ja innostavaa viestintää? Haluatteko tietää lisää kirjoittamisen prosessista, asiantuntijaviestinnän merkityksestä ja saavutettavuudesta?

Koulutukset/ workshopit rakennetaan aina juuri yrityksenne tarpeen mukaan seuraavista aihealueista:

  • Asiantuntijabrändin rakentaminen tai Työntekijälähettiläisyys. Miten esiintyä eri kanavissa oman alansa asiantuntijana, kuinka kasvattaa verkostoja, luoda ajatusjohtajuutta ja viestiä organisaation asioista kiinnostavalla tavalla?

  • Vuorovaikutteinen viestintä ja sisältömarkkinointi. Kuinka tehdä tavoitteellista viestintää ja tunnistaa omat kohderyhmät. Miten keskustella oman yleisön kanssa ja sitouttaa heidät yrityksen tosifaneiksi?

  • Kirjoittaminen ja tarinankerronta. Kuinka huomioin kirjoittamisessa hakukoneoptimoinnin ja saavutettavuuden kriteerit, minkälainen on hyvä tekstisisältö/blogi/artikkeli? Mitä erilaisia sisältö- ja tyylilajeja on olemassa? Parhaat kirjoittajan/sisällöntuottajan vinkit ja inspiraatiota tekstin tuottamiseen!

Kysythän juuri yrityksesi tarpeeseen sopivaa workshop kokonaisuutta!