Tämä verkkosivusto toimii evästeiden avulla. Käytämme evästeitä, että voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Seuraamme myös sivustomme käyttäjätilastoja (Google Analytics.)

Asiantuntijabrändi: omaääninen, tavoitteellinen ja keskusteleva

Haluat laajentaa verkostojasi, jakaa asiantuntemusta yleisöllesi ja kasvattaa omaa asemaasi alasi vaikuttajana sosiaalisessa mediassa? Sinulla olisi tietoa, näkemystä ja vahva sanoma jaettavana, mutta et tiedä mistä aloittaisit viestinnän?

Vaikka jokainen asiantuntija on yksilö, alkaa brändimatka usein samalla tavalla. Ensin on tutustuttava omaan persoonalliseen tapaan viestiä sekä paneuduttava omaan kiinnostavaan tarinaan ja ydinosaamiseen. Sitä seuraavat tavoitteet, kohdeyleisöt ja kanavat, joissa haluat asiantuntijana olla läsnä yleisöllesi. Laadukkaalle, vaikuttavalle ja vakuuttavalle asiantuntijaviestinnälle on kysyntää nyt enemmän kuin koskaan.

Digitaalinen läsnäolo osaksi työnkuvaa?

Koulutuksissa keskitytään yrityksen asiantuntijoiden omaan osaamiseen, omaääniseen ja persoonalliseen viestintään sekä vahvuuksien tunnistamiseen. Katsomme koulutusten aikana esimerkkejä ja teemme konkreettisia toimia jokaisen asiantuntijan sosiaalisen median profiilien ja visuaalisen ilmeen edistämiseksi.

Tavoitteena on käytännönläheinen ote omaan asiantuntijaviestintään, joka keskittyy tavoitteisiin, kohdeyleisöjen tuntemukseen ja sisältöstrategiaan, joka auttaa hahmottamaan oman viestinnän tematiikkaa.

Hinnoitteluesimerkki koulutuksesta: 750 € + (alv 24 %)

Asiantuntijabrändi ja -viestintä koulutus sisältää:

  • Yritysasiakkaan tapaaminen (0.5 h - 1 h) ja huolellinen tarpeen kartoittaminen.

  • Koulutuksen suunnittelu asiakasyrityksen toimiala ja ensisijaiset toiveet huomioiden

  • Kaksi erillistä 2 h koulutuskertaa, joissa valmennan asiantuntijabrändin rakentamisen ja laadukkaan asiantuntijaviestinnän perusteista sekä laadin esimerkkejä ja osallistavia tehtäviä juuri kyseisen yrityksen asiantuntijoiden toimenkuviin soveltuen.

  • Kaikille osallistujille oma "Ruudinkeksijä-työkirja," minkä avulla jokainen koulutukseen osallistunut voi aloittaa oman digitaalisen läsnäolon sekä tarkastella omaa asiantuntijaviestintää suunnitelmallisesti.

Haluatko kysyä jotakin asiantuntijabrändi ja -viestintä koulutuspaketeista?

Voit laittaa viestiä suoraan osoitteeseen riina.kruut[@]viestintaruuti.fi tai verkostoitumalla Riina Kruutin kanssa esimerkiksi LinkedInissa. Keskustellaan tarpeestasi ja yrityksellenne sopivasta kokonaisuudesta.